Les etiquetes electròniques per a carnisseries
Les carnisseries són establiments que requereixen la gestió de preus dels productes, així com oferir informació clara als seus clients. Per poder aconseguir els requisits anteriors i d’altres que anomenarem a continuació, la utilització d’etiquetes electròniques per a carnisseries és un recurs molt valuós. A l’article explicarem les seves avantatges i mostrarem la instal·lació d’etiquetes electròniques a la carnisseria Montserrat.
Què són les etiquetes electròniques?
Les etiquetes electròniques són dispositius digitals que permeten substituir l’etiquetatge tradicional. Aquestes permeten l’edició del contingut sense necessitat de canviar el dispositiu, sols enviant informació des d’un sistema que permet els canvis a temps real de forma remota. Permeten mostrar tota mena d’informació, com el tipus de carn, el seu preu, origen, promocions, etc.
Les etiquetes també tenen altres funcionalitats, com la capacitat de mostrar codis de barres, informació nutricional i qualsevol altra informació desitjada. A més, estan disponibles en distintes mides.
Beneficis de les etiquetes electròniques per a carnisseries
Actualització dels preus a temps real
Els preus de la carn poden ser molt variables. Les carnisseries es veuen obligades a canviar els preus per poder ser econòmicament viables. Les etiquetes electròniques faciliten la realització d’aquests canvis de forma ràpida, evitant pèrdues de temps per part dels treballadors, i la possibilitat de resoldre errors a l’instant. Cal afegir que les etiquetes electròniques per a carnisseries resisteixen baixes temperatures i la humitat.
Informació detallada del producte i promocions
A les etiquetes electròniques es pot incloure tota mena d’informació, des del tipus de carn, fins a la informació nutricional, passant pel seu origen, etc. Un client que es pot informar en un instant, podrà prendre una decisió amb fonaments i tindrà més seguretat a l’hora de comprar.
Les etiquetes també permeten la transmissió de les promocions als clients, informant-los d’aquestes.
Control en la gestió de l’inventari
Les carnisseries deuen mantindre un control precís de l’inventari per evitar el rebuig d’aliments i garantir la frescor i qualitat dels seus productes. Les etiquetes electròniques s’integren amb els sistemes de gestió d’inventari específics de les carnisseries.
Sostenibilitat i reducció de costos
Com s’ha comentat anteriorment, les etiquetes electròniques permeten substituir les etiquetes tradicionals, evitant els residus generats per les deixalles de paper i la utilització de tinta i plàstic. A més, donarà una imatge més sostenible de la carnisseria, millorant la percepció de la clientela.
Instal·lació d’etiquetes electròniques a la carnisseria Montserrat
La carnisseria Montserrat va decidir instal·lar etiquetes electròniques de 2,9 polsades al seu establiment, buscant obtindre millores en l’estètica del mateix i evitar el canvi continu de l’etiquetatge tradicional. Com es pot veure a les diferents imatges de l’article, utilitzaren etiquetes negres per a alguns dels derivats carnis i altres productes no carnis oferits a l’establiment. Pel que fa a la resta de l’etiquetatge, utilitzaren etiquetes blanques, per indicar el nom dels productes, els preus per unitat o per pes i, en alguns casos, els ingredients dels aliments oferits.
Amb l’aplicació d’aquestes novetats al seu establiment, aconseguiren una millora en l’estètica, optimitzacions del temps dels carnissers (que poden centrar-se en feines més productives que el canvi d’etiquetatge) i una millora en la comunicació de la informació a la seva clientela, a més de donar una imatge d’empresa més sostenible.
Si vols més informació sobre aquestes etiquetes electròniques, contacta amb nosaltres sense cap mena de compromís.